Vi udvikler fremtidens fødevarer

Greens Engros og DTU har et fantastisk samarbejde, hvor vi i udnytter hinandens kompetencer til at udvikle fremtidens friske fødevarer.

Aktuelt er vi i gang med følgende:

DTU studerende har kortlagt vores håndtering af vare/råvarer, og er kommet frem til, at man kan forlænge holdbarheden på produkterne helt ud til kunderne ved at implementere en rensning af køleluften i de forskellige kølerum. Vi ser frem til store positive og veldokumenterede resultater i 2018.

DTU studerende er ved at teste om det er muligt at forlænge holdbarheden på nogle at produktionsvarerne, blot ved at tilsætte lidt salt til skyllevandet

Vi er ved at udvikle fremtidens juiceproduktion, hvor vi vil sikre den højeste hygiejnestandard og med naturens egen kur bekæmpe bakterier, vira, svampe mv. for at opnå optimal smag og holdbarhed. DTU studerende har allerede testet at teorierne virker i praksis, og i marts 2018 vil vi implementere en helt ny tappelinje, hvor de studerende vi vil stå for dokumentationen, således at vi kan forkæle vores kunder med endnu friskere koldpressede juicer.

På DEMO-day den 2. Maj 2018 vil studerende fra op til 17 studieretninger på DTU præsentere, hvordan Greens Engros via robotter med ”vision” vil kunne sortere, vende og skrælle gulerødder – samtidig med at affaldet udnyttes, jordbakterier bekæmpes og det fysiske arbejdsmiljø optimeres.

Vi er sammen med DTU forskere ved at se på mulighederne for at udnytte vores organiske affald og overskudsvarme fra køleanlægget på en mere bæredygtig måde – vi vil gøre en forskel

Vi er stolte af vores samarbejde med DTU, som giver os sparring og viden, så vi sammen kan sikre, at vores varer altid er af højeste kvalitet. Vi ser frem til endnu flere forløb med studerende, som vil være med til at udvikle fremtidens fødevarer, maskiner og processer. Greens Engros tilbyder de studerende at få "hands on" med projekterne og selv være med til at påvirke hvilken retning projekterne skal fører hen.

Hvis du føler at du kan bidrage med viden til et kommende projekt i samarbejde med Greens så:

TRYK HER