Om Greens Engros

   

Hos Greens Engros får du friske råvarer til tiden i høj kvalitet. Gammel frugt er der ingen der gider, og vi sætter en ære i at levere det absolut bedste til vores kunder – derfor er friske råvarer vores topprioritet. 

Filosofien bag Greens.
Det kan vi kun garantere, da vi løbende er i dialog med vores leverandører og hele tiden er på udkig efter bedre og billigere alternativer -  Uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten. Ved siden af den primære forretning med alle slags frugt og grønt samt det store sortiment af krydderier og specialiteter på glas og dåse, har vi specialiseret os i eksotiske frugter og grøntsager, samt vi har vores egen produktion af juice, shots, snit-grønt, frugttern, urter og skrællede kartofler, gulerødder og løg.

Vi er til for vores kunder.
Det er helt essentielt for Greens Engros, at skabe langvarige relationer til vores kunder med udgangspunkt i ekstraordinær god service, varer af højeste kvalitet og et sortiment, der dækker kundernes behov. Som leverandør vil Greens Engros gøre en forskel.

Din succes er vores succes.
Hos os er kunden i centrum og vi betragter faktisk vores kunder som virksomhedens partnere, og derfor gælder det for Greens Engros altid om at tilbyde de varer, som vores kunder efterspørger. 

Høj sikkerhed og løbende kontrol.
Greens Engros er sikkerhedsgodkendt til at kunne levere til Lufthavnene, og har tegnet overenskomst med Dansk Industri og en tillidsrepræsentant ansat. Ud over fødevaresikkerheden, som koordineres af vores fødevareteknolog, så er der også stort fokus på arbejdsmiljøet, som styres af en velfungerende sikkerhedsorganisation. 


Vidste du at… 

  • ...vi i gennemsnittet har 18260 ordrelinjer om ugen? 

  • ...vi lige nu har over 20 forskellige friskpresset juice varianter?

  • ...alle vores juicer bliver produceret i genanvendelig plast og er tilmeldt pantordning hos Dansk retur system?

  • ...vi har over 15 biler for at kunne leve op til vores slogan ’kvalitet til tiden’?