Om Greens Engros

wholesale-banner
stick-img

 

Filosofien bag Greens er at sikre vore kunder de bedst mulige råvarer til den lavest mulige pris !!

Det kan vi kun garantere, fordi vi løbende er i dialog med vores leverandører og hele tiden er på udkig efter bedre og billigere alternativer -  Uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten. Ved siden af den primære forretning med alle slags frugt og grønt samt det store sortiment af krydderier og specialiteter på glas og dåse, har vi specialiseret os i eksotiske frugter og grøntsager, samt vi har vores egen produktion af juice, shots, snit-grønt, frugttern, urter og skrællede kartofler, gulerødder og løg.

Vi er til for vores kunder – og det kan de mærke !!

Det er helt essentielt for Greens Engros at skabe langvarige relationer til vores kunder med udgangspunkt i ekstraordinær god service, varer af højeste kvalitet og et sortiment, der dækker kundernes behov. Som leverandør vil Greens Engros gøre en forskel.

Vores succes afhænger af vores kunders succes !!

Hos os er kunden i centrum og vi betragter faktisk vores kunder som virksomhedens partnere, og derfor gælder det for Greens Engros altid om at tilbyde de varer, som vores kunder efterspørger. 

Høj sikkerhed og ordnede forhold !!

Greens Engros er sikkerhedsgodkendt til at kunne levere til Lufthavnene, og har tegnet overenskomst med Dansk Industri og en tillidsrepræsentant ansat. Ud over fødevaresikkerheden, som koordineres af vores fødevareteknolog, så er der også stort fokus på arbejdsmiljøet, som styres af en velfungerende sikkerhedsorganisation.

Se folder om Greens Engros i PDF-format her