Taste of the whole world
Vores sortiment er stort og det udvider sig hele tiden, i takt med at verden bliver mindre og nye dufte og smage kommer til vores breddegrader. Vi importerer derfor en masse varer, som vi sælger under navnet Chef Choice her på GreensEngros.dk og disse varer er blevet så populære, at de har fået deres helt eget website: ChefChoice.dk . - her kan man læse meget mere og blive klogere på alle varerne indenfor nedenstående kategorier:
Krydderier
Som med de fleste af vores produkter, så henter vi også selv vores krydderier i hele verden, og får dem pakket i poser – her i Danmark.
Vores sortiment er stort og det udvider sig hele tiden, i takt med at verden bliver mindre og nye dufte og smage kommer til vores breddegrader.
Hvis du alligevel synes, at der mangler noget, så vil vi gøre vores bedste for at det kommer med i vores sortiment. Og som altid til en pris som du får svært ved at finde andre steder.
Tørrede frugter
Tørret frugt indeholder 5-6 gange flere kalorier end frisk frugt og det indeholder næsten alle vitaminer og mineraler, blandt andet C-vitamin, E-vitamin og kalium. Samtidig indeholder tørret frugt også kostfibre. Derfor er tørret frugt sundt for dit immunforsvar og din fordøjelse.
Vi har et enormt udvalg, så enhver kok kan udfolde sine kulinariske evner og skabe fantastiske smagsoplevelser for gæsterne.
Kerner & frø
Sunde frø og kerner giver et boost af næringsstoffer. F.eks. har pinjekerner, sesamfrø og græskarkerner et særligt højt indhold af kostfibre og et højt indhold af fedt – især det sunde og umættede fedt.
Fedtholdige frø og kerner indeholder blandt andet B-vitaminer og mineralerne kalium, fosfor, jern og zink.
Nødder
Nødder og mandler indeholder protein, kostfibre, vitaminer som E-vitamin, mineraler som fosfor, magnesium, jern, jod og zink og de sunde umættede fedtsyrer, herunder n-3 fedtsyrer.
Der anbefales en lille håndfuld svarende til 30 g nødder dagligt. Anbefalingen gælder alle typer af nødder, -men kun naturlige nødder uden sukker og salt.
Linser & bønner
Linser indeholder ganske lidt lektin og derfor behøver de ikke ligge i blød før kogning. Kogetiden er også noget kortere, cirka 15-30 minutter, afhængigt af om det er grønne, røde eller gule linser. Kikærter indeholder mindre lektin, men skal stadig lægges i blød og koges, præcis som bønner.
For at skabe en god balance i maven bør man overordnet spise groft, grønt og fiberrigt: Det gør man ved, hver dag, at spise varieret og med masser af forskellige grøntsager, linser, bønner og fuldkornsprodukter med mange kostfibre.
Ris
Ris spises verdenen over og i Danmark bruges ris flittigt både i retter fra det indiske og øvrige asiatiske køkken, i bagværk, risotto, som tilbehør til gryderetter, i grød, sushi og ikke at forglemme i den traditionelle risalamande juleaften.
Konserves
Der findes ikke mange køkkener uden kendskab til konservesdåser. Vores mest efterspurgte dåser er oftest af den store størrelse, for større kvantitet giver mulighed for at kunne tilbyde nogle utrolig konkurrencedygtige priser..
Flere og flere studier viser, at der er store helbredsmæssige fordele ved økologiske fødevarer. Når man sammenligner økologiske fødevarer med konventionelle fødevarer finder man at: Økologisk frugt og grønt indeholder flere vitaminer, mineraler, antioxidanter, polyphenoler og vigtige enzymer.
Ordet økologi stammer oprindelig fra græsk og betyder frit oversat ”læren om naturens husholdning”….. Og man kan lære meget om det store økologiske udvalg her på GreensEngros.dk