Vi forstår heldigvis ikke begrænsningens kunst

Hos Greens Engros er vi altid på udkik efter nye varer, og vi sætter en ære i at kunne levere lige det du mangler, og til en pris som du også kan tjene på - Vores sortiment er meget dynamisk, og der kommer hele tiden nye produkter og varianter til.

Vi er kendte for vores enorme sortiment, som naturligvis ændrer sig løbende i forhold til årstiderne, og vi er hele tiden på forkant med udviklingen, så vi altid kan levere de bedste varer.

Og skulle der være varer uden for vores sortiment, som vores kunder skal bruge,så sætter vi straks gang i vores forbindelser og netværk, således at vi skaffer dem hjem. Vi er også glade for at tilbyde de mange varer, som vi selv henter i Danmark og i udlandet og pakker i vores egen emballage. Det sikrer den højeste kvalitetskontrol og den laveste pris for vores kunder!

Når man som kunde er logget på vores website, så kommer menu-punktet "Nyheder" frem, og der kan vores kunder man læse om nye produkter fra hele verdenen. Så skynd dig at blive kunde, eller se smagsprøver på vores nyheder på vores Facebookside.

Måske er vores mange nye varer en af grundende til at vi igen i år er blevet tildelt Børsens Gazelle pris. Dette er endnu et bevis på vore høje kvalitet og hurtige vækst.
Den sidste tildeling er den 5 på blot 6 af de seneste år.
Gazelle