Nu kan vi levere frisk fisk til dig!

FRISK FISK

Klik her for at se det aktuelle sortiment

Vi har allerede leverede fisk til de første kunder med stor sucess. Det vil sige at du nu kan bestille frisk fisk og få det bragt direkte til døren fra Greens af!

Nedenfor kan du se hvornår du skal bestille:

Levering tirsdag: Bestil mandag inden kl. 11:00

Levering onsdag: Bestil tirsdag inden kl. 11:00

Levering torsdag: Bestil onsdag inden kl. 11:00

Levering fredag: Bestil torsdag inden kl. 11:00

Vi har indgået et strategisk samarbejde med ”Hanstholm Fisk & Skaldyr”, som dagligt indkøber friskfanget fisk på Hanstholm Fiske auktion fra kl. 06.45 til kl. 12.00.

Via Greensengros.dk kan du bestille den friske fisk helt frem til kl. 11:00. Herefter fileteres fisken, og pakkes særskilt til dig. Derpå bliver pakkerne kørt i kølevogne direkte til Greens Engros, hvor de ankommer ca. kl. 03.00, hvorefter de straks omlastes til vores kølevogne og køres ud. Der vil derfor gå under 24 timer fra fiskene er landet på Hanstholm havn til de er leveret til dig – det kalder vi frisk fisk!

Det er vigtigt for Greens at der bliver tænkt på bæredygtighed det er blandt andet derfor vi har valgt Hanstholm Fisk & Skaldyr. De anvender kun laks, som i hele fiskens liv er opdrættet på akvakulturanlæg og der er under hele opdrætsperioden udelukkende anvendt parasitfri tørfoder.

Norsk opdrættet laks er generelt fri for humanptogene parasitter og derfor også egnet til forbrug i rå, halvrå eller røget tilstand.

Fangster, kvoter og vejret vil gøre, at udvalget vil svinge fra dag til dag, da vi kun tilbyder fisk hvor kvaliteten og friskheden er helt i top – priserne er til gengæld altid i bund!

Skriv til fisk@greensengros.dk for mere information, herunder specielle ønsker

Hantsholm