Friskpresset Juice

Vi presser de lækreste juicer af friske frugter og grøntsager. Vores ingrediensliste tæller blandet andet friske appelsiner, syrlige citroner, limes, ingefær, gulerødder, søde æbler, saftige vandemeloner, ananas og meget, meget mere.

Straks efter juicen er presset, hældes den læskende, friske juice på flaske, så den gode smag bevares. Juicens holdbarhed og friskhed styres udelukkende af juicens egen naturlige udvikling og afhænger således af frugtkombinationen, surhedsgraden og opbevaringstemperaturen.

Vores juice produceres i enheder efter behov. Alle enheder leveres i genanvendelige plastflasker tilmeldt Dansk Retur Systems pantordning. Vores udvalg af enheder tæller:

  • 60 ml./shotflaske
  • 300 ml./flaske
  • 500 ml./flaske
  • 800 ml./flaske
  • 5000 ml./flaske

Har du et særligt ønske om en speciel juice, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi elsker at snakke om juice og er sikre på, at vi i fælleskab kan finde lige netop den frugtkombination, der giver dig din ønskede smagsoplevelse.

 for at se vores juicesortiment.

Produktion og levering

Hos Greens Engros elsker vi friskpresset juice! Derfor har vi altid maskinerne i gang og apparaterne kørende. Bestiller du før kl. 11.00, leverer vi din ønskede mængde juice allerede dagen efter.