Frisk snittet grønt

Vi skræller, skærer og snitter på daglig basis hundredvis af økologiske og konventionelle snitgrønt varianter. Det gør vi, så vores kunder kan spare tid i køkkenet og lade os om forarbejdningen.

Vi producerer udelukkende efter vores kunders behov og bestillinger, hvilket sikrer, at alt vores snittet grønt leveres friskt i højeste kvalitet. Vi har derfor ikke produktion til lager, da vi aldrig ønsker at gå på kompromis med kvaliteten eller risikere overproduktion, der fører til unødvendig madspild.

Har du specielle ønsker til blandinger eller snitvarianter, er vi sikre på, at vi kan imødekomme dine ønsker. Giv os et kald eller et skriv, så vi kan finde den bedste løsning for lige netop det behov, du står med.

”Greens Engros har gjort en kæmpe forskel for os! Vi modtager kartoflerne vaskede, skrællede og skårede, så det eneste vi skal tænke på er at krydre dem til perfektion” 

Bæredygtig produktion

Vi er stolte af, at vi kan levere en bæredygtig produktion. I samarbejde med DTU Innovation Pilot har vi udarbejdet en plan for, hvordan vi kan reducere vandforbruget i produktionen og forarbejdningen af vores friske råvarer. Det har medført, at vi i 2020 har reduceret vandforbruget.

Vi gør alt hvad vi kan for, at vi kan få mest muligt ud af vores råvare med mindst muligt ressourceforbrug. Vi er vores ansvar bevidst og har en tro på, at selv små forandringer kan gøre store forskelle på den lange bane. Derfor har vi iværksat en række bæredygtige tiltag, der skal sikre, at vi kan levere friske råvarer mange år endnu. Læs mere om disse tiltag under fanen om os.