Tilbage til nyhedsoversigt

Se flere nyheder og billeder på

Daniel har bestået sin EGU-eksamen

Stort TILLYKKE til Daniel, som netop har bestået sin eksamen og om kort tid har færdiggjort sin EGU-uddannelse i Greens Engros.

For et par år siden startede Daniel i Greens Engros i praktik nogle timer om ugen. Vi så et uforløst potentiale i Daniel, og tilbød ham en EGU-læreplads, hvis han kunne komme op på at arbejde 37 timer om ugen – det kunne han!

Vi gav Daniel optimale rammer for at udvikle sig, og til at bryde ud af den ”beskyttede verden”, som han var vant til at færdes i på FGU-skolen. Daniel har netop været til eksamen i hans EGU-forløb, og bestået denne. Så her til sommer har Daniel gennemført sit EGU-forløb, og står nu et helt andet sted i livet.

Han er i dag en respekteret, positiv og glad medarbejder, der tør kaste sig ud i opgaver, som ligger langt ude fra hans ”komfort zone”. Der tales nu kun om Daniels kompetencer, ikke om hans ”rygsæk” eller historik.

Greens Engros har gjort en forskel for Daniel, men Daniel har også leveret den anden vej. Han har fået hævet vores niveau på genbrug og genanvendelse af papkasser betydeligt, samt han har optimeret på vores affaldssortering og hævet vores rengøringsniveau på lageret.

I Greens Engros betragter vi den store mangfoldighed i personalesammensætningen som en enorm ressource, der bidrager til virksomhedens konkurrenceevne, udvikling, succes og vækst.

For os handler om at udfolde og drage nytte af medarbejderes forskellige kompetencer til gavn for forretningen og for den enkelte medarbejder.

Vi tager et stort socialt ansvar, og vi har et fantastisk samarbejde med de omlæggende kommuner. Vi sluser således også nye medarbejder ind via virksomhedspraktikker og andre ordninger. F.eks. har vi taget imod ukrainske flygtninge, som nu er blevet ansat i ordinært arbejde.

Vi har naturligvis også medarbejdere ansat i fleksjob, samt har elever ansat – her taler vi også om EGU- og IGU elever.

Tilbage til nyhedsoversigt

18/07/2024

Forkæl dine sanser med ægte italiensk luksus: Den sorte trøffelolie

Vanvittig lav prs på et parti af trøffel-gourmet-olie lavet med de fineste sorte trøfler fra Piemonte, og tilsat ekstra jomfru olivenolie af højeste kvalitet.

Læs mere»
17/07/2024

Britvic Indian Tonic: Den perfekte gin & tonic oplevelse

Britvic Indian Tonic, nu i en nostalgisk retroflaske, er det perfekte valg til en forfriskende og uforglemmelig gin & tonic oplevelse, hvor dens fine bobler danser på tungen, mens en sødlig og rund smagspalette udfolder sig.

Læs mere»
04/07/2024

Nordic Crisp salat - klar til brug

Nordic Crisp salat er en helt ny sprød og smagsfuld salatsort, som er produceret uden berøring af menneskehænder - så den er klar til brug og skal ikke vaskes.

Køb Nordic crisp salater her

Læs mere»
18/06/2024

Vælg Greens – vælg grønt!

Ved at vælge Greens friskpresset juice prioriterer du ikke kun næringsindholdet og den naturlige smag - du prioriterer også den mere grønne løsning. Læs videre om fordele og ulemper ved f.eks: HPP vs. Friskpresset Juice...

Greens Juice 100% Friskpresset

Læs mere»
18/06/2024

Hjemmelavet Chipotle Mayo

Greens Engros har råvarerne, så I kan forkæle jeres gæster med jeres egen blanding af Chipotle mayonaise

Læs mere»
17/06/2024

Greens Engros tilbyder gulerødder i mange farver, former og størrelser

Den på fotoet har vi dog kun en af

Klik for at se udvalg og priser:

Læs mere»
13/06/2024

Daniel har bestået sin EGU-eksamen

Stort TILLYKKE til Daniel, som netop har bestået sin eksamen og om kort tid har færdiggjort sin EGU-uddannelse i Greens Engros.

Læs mere»
03/06/2024

Her er et par tips til retter med squash / courgetter

Squash er en god kilde til vitaminer og mineraler, f.eks. vitamin C, kalium og magnesium, og kan både spises rå, stegt, grillet, bagt eller kogt - og bruges i både forretter, hvoedretter og desserter - klik for tips

Læs mere»
15/05/2024

Så er der kommet kassevis af lækre og sunde ferskner og nektariner!

Ferskner og nektariner ligner hinanden utroligt meget, men der er et par afgørende forskelle - klik her for at læse om dem, og få tips til din menu!

Læs mere»
29/04/2024

Greens Engros på verdensmålsfestival

Da Greens Engros arbejder seriøst med verdensmålene, så var vi naturligvis inviteret til at deltage på Ballerup Kommunes verdensmålsfestival.

Læs mere»
22/04/2024

Tips: ’Prepped’ røde grapefrugter i skiver

Vi har lavet forarbejdet, skraldet og skåret vores råvarer for dig, så du bare kan bruge din tid på al’ det sjove. Vi kalder det ’Prepped’.

Læs mere»
22/04/2024

Tips til prepped meloner i skiver

Vi har lavet forarbejdet, skraldet og skåret vores råvarer for dig, så du bare kan bruge din tid på al’ det sjove. Vi kalder det ’Prepped’.

Læs mere»
19/04/2024

Sprøde smagfulde Danske Rabarber

Sprøde smagfulde Danske Rabarber fra Gårdbutikken Skovlykke Frilandsgrønt !!!!!!

Læs mere»
12/04/2024

Greens Engros "prepper" for kunderne

Intet køkken kan fungere uden forberedelse af råvarerne, eller som man kalder det i dag: "at preppe" - og her er det at frisk "PREPPED Greens" gør forskellen - Hvad skal vi "preppe" for dig?

Læs mere»
12/04/2024

Dagens salat

NYHED: Salatblandingen varierer fra dag til dag, da den fremstilles af de aktuelle og friskeste råvarer - det er både bæredygtigt og godt for din økonomi Klik her for dagens pris

Læs mere»
21/02/2024

Greens Engros vognpark er blevet større

Så har vi fået 3 nye registringsnumre i vores vognpark

Læs mere»
15/01/2024

Æbler til kulinariske kreationer

Opdag skønheden og smagen af Jonagored, Braeburn og Junami

Vi glade for at præsentere et nu endnu større udvalg af æbler, der ikke kun tilføjer en frisk og delikat smag til dine retter, men også giver et strejf af elegance og ernæringsmæssige fordele til dine menuer.

Læs mere»
21/12/2023

Greens Nordic driver nu Greens Engros

Fra og med den 20. december 2023 kl. 15:01

Læs mere»
20/12/2023

Ercan er tilbage i Greens Engros

 – til gavn for såvel gamle, som nye og kommende kunder, da han har købt dele af konkursboet

Læs mere»
06/10/2023

Vores fantastiske sandwich salat er blevet endnu bedre

Ved at fokusere på alle forhold fra avleren til den færdige salatblanding står ude hos kunden, så er det en glæde at kunne meddele, at Greens Engros nu kan tilbyde en endnu bedre og friskere sandwich salat – uden at det har påvirket prisen.

Læs mere»
© Developed by CommerceLab