Tilbage til nyhedsoversigt

Se flere nyheder og billeder på

Tilbud på Friskpresset Appelsin juice

Mange undrer sig over, at vores etiketter på vores Greens Juicer er så små, men der er fordi, vi helst vil vise de friskpressede juicer frem, og fordi vi ikke behøver en stor etiket for at fortælle om alle de "snyde-tricks", der er lavet - fordi der er ikke lavet nogle..... vores varedeklaration / indholdsfortegelsen er meget simpel : 100% appelsin. Det er fordi  der er IKKE tilsat hverken vand, sukker, e-numre eller noget som helst - Vi har selvfølgelig heller ikke  hverken pasteuriseret eller HPP-behandlet vores juicer!!!

Vi laver udelukkende appelsinjuice af friske appelsiner. Straks efter juicen er presset, hældes den læskende, friske juice på flaske, så den gode smag bevares. Greens Juicer smager altid godt - men vil naturligvis variere i lidt i smagsnoterne fra dag til dag, da juicens smag udelukkende styres af dagens frugtkombination. 

Se tilbud på Greens Juice - 100% appelsin

PS! Pas på, fordi når man først har smagt friskpresset Greens Juicer, så smager alt andet forkert!!

PPS! Vores juice produceres i enheder efter behov. Alle enheder leveres i genanvendelige plastflasker tilmeldt Dansk Retur Systems pantordning

Tilbage til nyhedsoversigt

28/09/2021

Tilbud på Friskpresset Appelsin juice

Hvis du og dine kunder endnu ikke har smagt Greens Juice - så er der ingen udskyldning længere, fordi vi har sat friskpresset appelsin juice i 0,5 ltr på tilbud.

Læs mere»
20/09/2021

Lav carppacio af knoldselleri

Skrald knoldselleri og skær dem i tynde skriver med et mandolinjern eller en skarp kniv. Lad skiverne marinere i ½ time i citronsaft, olie og eddike, samt havsalt og peber….. og brug dit talent til at skabe din helt egen version af KNOLDSELLERI CARPACCIO.

Læs mere»
17/12/2019

Retur-pant på juicer

Alle vores juicer har pant-mætker - og de skal bare behandles, som alle andre pant-flasker

Læs mere»
01/06/2015

Frisk presset juice

Når vi siger frisk juice mener vi 100 % frisk juice!

Vi ved at juice ikke bare er juice, og ved at pasteurisere eller på anden måde prøve at forlænge holdbarheden, går man på komprimis med smagen! Vi vil have den mest friske og lækre juice og det samme vil kunderne, så derfor gør vi ikke andet ved den end at presse den. 

Læs mere»
© Developed by CommerceLab