Tilbage til nyhedsoversigt

Se flere nyheder og billeder på

Frysende ØKO fornøjelser fra Is Salonen nu hos Greens Engros


I Frederiksværk et stykke væk fra Storkøbenhavn, er der gemt en is-juvel på størrelse med 180 m2. Den nordsjællandske is-juvel ’’Is-Salonen’’ er placeret centralt i Frederiksværks gågade, hvor der produceres og sælges is. I sin fine Is-Salon laver og sælger ejer Eva sammen med sine medarbejdere, økologiske og innovative is. Hver dag bliver is omhyggeligt fremstillet af ismesteren i deres produktion under butikken.

Hos Is-Salonen handler det om den perfekte is med nye smagskombinationer og de bedste ingredienser. De er karakteriseret af deres økologiske gelato – nemlig den rigtige italienske måde at lave is på med størstedelen mælk og noget fløde. Dette gør isen mere let i konsistensen og mindre fed. Mælken og fløden som bruges til at producere deres flødeis, er hentet fra det lokale og økologiske landbrug i Skævinge. De har dog ikke kun mælkebaserede is. Man kan frit vælge mellem forskellige sorbeter, og de er ikke alle de typiske smagskombinationer.

Alle råvarer er nøje udvalgt og helst fra lokale samarbejdspartnere. Her laves is for ALLE – også for personer med mælkeallergi, diabetikere og veganere. Passionen er at give den helt rigtige smagsoplevelse for alle.

I takt med det fantastiske sommervejr, har vi smagt flere varianter og valgt fem frysende fornøjelser fra Is Salonen & Living by Helt - Frederiksværk.

Fra den 5/7 vil det være muligt at købe disse fem varianter hos Greens Engros:

☀️ Appelsin/Passion sorbet - En forfriskende og sød is, der er lavet af vores friskpresset Greens appelsinjuice og passion.

☀️ Jordbær sorbet - En is der vil føre dig tilbage til din barndom. Den perfekte jordbæris, som giver den helt rette styrke sødme. Denne is er lavet af økologiske danske jordbær.

☀️ Hyldeblomst/lime sorbet - En sommerklassiker med masser af smag. Da hyldeblomst er lettere basiske i smagen, tilføjes den syrlige lime, så smagen bliver afbalanceret.

☀️ Stracciatella - Den italienske klassiker! Den falder i god jord både hos chokoladeelskerne og dem, som foretrækker vanilje eller mere frisk og let is. Mælken og fløden kommer fra det økologiske landbrug i Skævinge.

☀️ Mint/Chokolade - En After Eight til enhver lejlighed. Denne flotte grønne is har lækre stykker af mørk chokolade, der giver en knasende effekt til den ellers cremede og bløde is.

Tilbage til nyhedsoversigt

01/08/2022

Danske majskolber i sæson

Helt ærligt så er det svært at spise majs pænt – men gevinsten er det hele værd, og bringer minder frem om sol og sommer i haven.

Majs kan bare noget, som andre grøntsager ikke kan. Den er nem at dyrke og er hurtig at tilberede.

Læs mere»
01/07/2022

Frysende ØKO fornøjelser fra Is Salonen nu hos Greens Engros

I Frederiksværk et stykke væk fra Storkøbenhavn, er der gemt en is-juvel på størrelse med 180 m2. Den nordsjællandske is-juvel ’’Is-Salonen’’ er placeret centralt i Frederiksværks gågade, hvor der produceres og sælges is. I sin fine Is-Salon laver og sælger ejer Eva sammen med sine medarbejdere, økologiske og innovative is. Hver dag bliver is omhyggeligt fremstillet af ismesteren i deres produktion under butikken.

Læs mere»
29/06/2022

Greens Engros har reduceret vandforbruget med 75%

Greens Engros har reduceret vandforbruget med 75% - men vi stopper ikke her, hvorfor vi har 7 studiegrupper fra ”Innovation Pilot” på DTU til at hjælpe os

Læs mere»
27/06/2022

Den populære spisesvamp

Den europæiske sæson for kantareller, er nu for alvor i gang.

I dag har vi modtaget den første omgang kantareller fra Serbiens skove.

Kantareller vokser kun i forbindelse med træer og er rigest på fattig jordbund med passende sur jord. 

Læs mere»
23/06/2022

Traditionelt italiensk sandwichbrød

Det moderne liv er hurtigt, så der er ikke altid tid til at forberede et komplet måltid. For at tilfredsstille vores sult bruger vi oftere og oftere tiden på at lave hurtige snacks. En hurtig sandwich er ideel, da forberedelsen ikke kræver meget tid og sulten bliver slukket.

Læs mere»
22/06/2022

Tyrkiske simit brød til morgenmad

Simit er en morgenklasikker på bordet. Det tyrkiske brød bliver ofte brugt sammen med syltetøj, frisk ost, tomater eller helt uden tilbehør.

Læs mere»
15/06/2022

Granatæble på mange måder

Granatæblekerner er fantastiske at anvende i alle slags mulige opskrifter. De små, røde kerner er fulde af smag og giver et skønt udtryk til en ret. Du kan bruge de røde kerner i salat i samspil med andre farverige grøntsager.

Læs mere»
14/06/2022

Skal der ikke tomat på menuen?

Vi er gået tomat-amok! Derfor deler vi vores begejstring med et amok-tilbud.

Læs mere»
10/06/2022

Genbestil let tidligere ordrer

 

Via ”webbestillingshistorik” under "min konto"  https://greensengros.dk/sales/order/history/ kan du se og bruge tidligere ordrer som indkøbsliste. Når du klikker på ”genbestil”, så lægges alle ordrens varer over i kurven, hvorefter du let kan tilføje, fjerne varer eller ændre antal – inden ordren sendes afsted til med ny leveringsdato:

Læs mere»
08/06/2022

Solmodne søde kirsebær fra Spanien

Solmodne søde kirsebær er et sikkert tegn på, at sommeren nu er over os. Kirsebær er perfekte til den søde tand, og kræver ikke andet end en hurtig skyller under vandhanen. 

Læs mere»
08/06/2022

Ramsløgskapers også kaldet Nordens kapers

Ramsløgskapers er nu på lager. Ramsløgene er plukket i de danske skove og herefter saltet, så de kan holde sig til næste år, når ramsløgene vender tilbage.

Læs mere»
01/06/2022

Så er sommerklassikeren på lager!

Friske ærter hører med til den danske sommer. Og det kræver en kærlig hånd. Ærterne må ikke have lov til at sidde for længe på busken, så bliver de for store og dermed melede.

Læs mere»
27/05/2022

En økologisk hilsen fra marken

Dansk og økologisk spidskål nu på lager!

Økologisk spidskål smager godt både rå, stegt, i ovn, dampet, grillet og som stuvet spidskål. Derudover kan den anvendes i mange retter - både som hovedingrediens og som tilbehør. 

Læs mere»
21/05/2022

Smagen af dansk sommer

Danske jordbær vil give dig den ultimative smagsoplevelse, der vil føre dig mod de varmeste sommertanker. Fra på tirsdag d. 24/5 vil det være muligt at levere danske jordbær. 

Læs mere»
18/05/2022

Søde og orangefarvede abrikoser på lager

Vidste du, at abrikoser er blevet spist gennem mere end 4.000 år? Flere lande har gennem årtier tilføjet abrikoser i traditionelle retter for eksempel i franske frugttærter, indiske chutneys og marokkansk tagine.

Læs mere»
17/05/2022

Veganske nyheder

Forbered et nemt og lækkert måltid med vores sprøde falafler. Lige nu har vi falafler for enhver smag. Vi starter ud med den veganske nyhed med godt humør og et fantastisk tilbud! 

Læs mere»
12/05/2022

Grøn nyhed: Nordic Harvest

Fra torsdag den 12/05 vil det være muligt at købe salater fra Nordic Harvest hos Greens Engros.  

Det vil være muligt at købe:

Baby Iceberg

Baby Romaine

Baby Grønkål

Baby Rucola

Du kan købe Nordic Harvest direkte på vores webshop ----> NORDIC HARVEST

Læs mere»
11/05/2022

Flere grønne bure sat i drift

Flere nye grønne bure er sat i drift, da flere og flere vælger at købe deres varer hos Green Engros. Kunderne bedes huske at stille dem frem hurtigst muligt,  så vores chauffører kan afhente dem igen :-)

Læs mere»
09/05/2022

Ferskner og nektariner på lager

I dag har vi fået både ferskner og nektariner på lager, direkte fra Spanien. Ferskner og nektariner er så nært beslægtede, at det stort set kun er deres skind, der er forskellige. Er du mere til ferskner end til nektariner, eller omvendt?

Læs mere»
07/05/2022

Er der mon noget om snakken? - Kommer æg til at koste 7 kr stykket?

Fødevarepriserne slår rekorder forårsaget af krigen i Ukraine. Basisprodukter bliver kun dyrere, og det vil især gå ud over de fattigste i verden. Herhjemme er der rygter i omløb, at et æg kan komme til at koste syv kroner.

Læs mere»
© Developed by CommerceLab