Tilbage til nyhedsoversigt

Se flere nyheder og billeder på

Smarte funktioner på websitet

Søg blot med få bogstaver efter varer

Greensengros.dk har en særdeles god søgefunktion, så hvis du ikke er sikker på hvordan navnet på en vare staves, eller du ikke ”gider” at stave det fuldt, som f.eks.: 

      5 kg blandede peberfrugter

Så skriver du blot de bogstaver og tal, som du er sikker på:

     5 bla pe

Og så får du straks varen frem som søgeresultat - test det selv :-)

”Min konto” – se også kommende ordre

Via ”Min konto” https://greensengros.dk/customer/account/ kan du se alle ordre, altså ordrer via websitet, ordrer via sælgere og faste ordrer mv. – og ved alle ordrer menes selvfølgelig både tidligere, aktuelle og fremtidige ordrer.

Genbestil let tidligere ordrer

Via ”webbestillingshistorik” https://greensengros.dk/sales/order/history/ kan du se og bruge tidligere ordrer som indkøbsliste. Når du klikker på ”genbestil”, og så lægges alle ordrens varer over i kurven, hvorefter du let kan tilføje og fjerne varer eller ændre antal – inden ordren sendes afsted til med ny leveringsdato:

 

Brug ”Skabeloner” til effektiv varebestilling

Via ”Skabeloner” https://greensengros.dk/templates/prisaftale/ finder du forskellige skabeloner, som kan gøre varebestillingen endnu mere let og effektiv, som f.eks.:

”Prisaftaler”: Har du lavet aftale om faste priser på nogle varer, så finder du dem i skabelonen ”prisaftaler”, hvorfra du let kan bestille netop disse varer.

”Købt sidste 3 mdr”: Ugentligt opdaterer vi automatisk skabelonen for hvilke varer du har købt indenfor de sidste 3 måneder, så du hurtigt og effektivt kan genbestille netop disse vare via denne skabelon.

SKB ”navn”: Vores sælgere kan lave helt unikke skabeloner til f.eks. kølerummet, restauranten, baren og så videre, og du har flere enheder (og derved kundenumre) hos os, så kan vores indkøbere let kopiere disse skabeloner til alle enheder.

 

 

Lave selv ”Favoritlister” til effektiv varebestilling

Skab og tilpas let og effektivt dine egne Favorit-lister: https://greensengros.dk/wishlist/ . og når du så står på en vare, så kan du trykke på det lille hjerte for at fjerne eller tilknytte varen til en favoritliste. Et ikon med en grøn indkøbs ud for en vare betyder, at du har købt den tidligere.

 

Tilføj bemærkninger til de enkelte linjer eller hele ordren:

Ud for hver varelinje du har bestilt kan du til føje en mærkning, så du lige præcist får netop den vare, som du ønsker – du kan også tilføje en besked til hele ordren, eller fakturaen. Som udgangspunkt er der forvalgt en markering i feltet ”tillad erstatningsvare”, således at vi har mulighed for at erstatte en vare med en anden.

Du kan bestille varer frem til midnat (23:59:59), og du får straks en bekræftelse på, at ordren er gået igennem

 

Langt hovedparten af vores varer kan bestilles frem til midnat, hvilket fremgår at ikonet ”00:00” lige under varenummeret på varen. For at opnå den optimale friskhed, så er der enkelte varer og varegrupper (f.eks. juicer og produktionsvarer), som du nødt til at bestille lidt før end den normale deadline. Dette ses som et klokkeslæt eller en timeangivelse under varenummeret.

Hvis du efter ordreafgivelsen ser en rød bjælke: ”Nedenstående vare(r) ligger stadig i din kurv, da bestillingsdeadline for den ønskede leveringsdato” er overskredet, så skal du enten ændre leveringsdatoen eller slette disse varer fra kurven.

 

Du og din revisor kan let finde vores fakturaer:

Hvis du har brug for en faktura-kopi, så kan de let findes via. https://greensengros.dk/cip/index/

 

Tilbage til nyhedsoversigt

14/01/2022

"PREPPED Greens" gør forskellen

Intet køkken kan fungere uden forberedelse af råvarerne, eller som man kalder det i dag: "at preppe" - og her er det at frisk "PREPPED Greens" gør forskellen.

Læs mere»
06/01/2022

Smarte funktioner på websitet

GreensEngros.dk har masse smarte funktioner, og her kommer et lille udpluk:

Læs mere»
08/12/2021

Ordrer kan afgives 14 dage frem i tiden på websitet

Ordre kan kun afgives 14 dage frem i tiden på vores website - har du brug for at bestille varer til længere frem i tiden, så kontakt kundeservice på 36 18 09 30

Læs mere»
04/12/2021

Corona-pas

GreensEngros kræver, at medarbejderne viser gyldigt Corona-pas, når de møder arbejde

Læs mere»
01/12/2021

ChefChoice.dk

ChefChoice.dk et live! 
ChefChoice.dk har fået sin egen hjemmeside, som vi glade af at kunne præsentere!

Læs mere»
12/11/2021

greensjuice.dk

Friskpressede Greens Juicer er så fantastiske, at de har fået deres egen website : Greensjuice.dk

Læs mere»
20/09/2021

Lav carppacio af knoldselleri

Skrald knoldselleri og skær dem i tynde skriver med et mandolinjern eller en skarp kniv. Lad skiverne marinere i ½ time i citronsaft, olie og eddike, samt havsalt og peber….. og brug dit talent til at skabe din helt egen version af KNOLDSELLERI CARPACCIO.

Læs mere»
17/12/2019

Retur-pant på juicer

Alle vores juicer har pant-mætker - og de skal bare behandles, som alle andre pant-flasker

Læs mere»
© Developed by CommerceLab