Tilbage til nyhedsoversigt

Se flere nyheder og billeder på

Smarte funktioner på websitet

Søg blot med få bogstaver efter varer

Greensengros.dk har en særdeles god søgefunktion, så hvis du ikke er sikker på hvordan navnet på en vare staves, eller du ikke ”gider” at stave det fuldt, som f.eks.: 

      5 kg blandede peberfrugter

Så skriver du blot de bogstaver og tal, som du er sikker på:

     5 bla pe

Og så får du straks varen frem som søgeresultat - test det selv :-)

”Min konto” – se også kommende ordre

Via ”Min konto” https://greensengros.dk/customer/account/ kan du se alle ordre, altså ordrer via websitet, ordrer via sælgere og faste ordrer mv. – og ved alle ordrer menes selvfølgelig både tidligere, aktuelle og fremtidige ordrer.

Genbestil let tidligere ordrer

Via ”webbestillingshistorik” https://greensengros.dk/sales/order/history/ kan du se og bruge tidligere ordrer som indkøbsliste. Når du klikker på ”genbestil”, og så lægges alle ordrens varer over i kurven, hvorefter du let kan tilføje og fjerne varer eller ændre antal – inden ordren sendes afsted til med ny leveringsdato:

 

Brug ”Skabeloner” til effektiv varebestilling

Via ”Skabeloner” https://greensengros.dk/templates/prisaftale/ finder du forskellige skabeloner, som kan gøre varebestillingen endnu mere let og effektiv, som f.eks.:

”Prisaftaler”: Har du lavet aftale om faste priser på nogle varer, så finder du dem i skabelonen ”prisaftaler”, hvorfra du let kan bestille netop disse varer.

”Købt sidste 3 mdr”: Ugentligt opdaterer vi automatisk skabelonen for hvilke varer du har købt indenfor de sidste 3 måneder, så du hurtigt og effektivt kan genbestille netop disse vare via denne skabelon.

SKB ”navn”: Vores sælgere kan lave helt unikke skabeloner til f.eks. kølerummet, restauranten, baren og så videre, og du har flere enheder (og derved kundenumre) hos os, så kan vores indkøbere let kopiere disse skabeloner til alle enheder.

 

 

Lave selv ”Favoritlister” til effektiv varebestilling

Skab og tilpas let og effektivt dine egne Favorit-lister: https://greensengros.dk/wishlist/ . og når du så står på en vare, så kan du trykke på det lille hjerte for at fjerne eller tilknytte varen til en favoritliste. Et ikon med en grøn indkøbs ud for en vare betyder, at du har købt den tidligere.

 

Tilføj bemærkninger til de enkelte linjer eller hele ordren:

Ud for hver varelinje du har bestilt kan du til føje en mærkning, så du lige præcist får netop den vare, som du ønsker – du kan også tilføje en besked til hele ordren, eller fakturaen. Som udgangspunkt er der forvalgt en markering i feltet ”tillad erstatningsvare”, således at vi har mulighed for at erstatte en vare med en anden.

Du kan bestille varer frem til midnat (23:59:59), og du får straks en bekræftelse på, at ordren er gået igennem

 

Langt hovedparten af vores varer kan bestilles frem til midnat, hvilket fremgår at ikonet ”00:00” lige under varenummeret på varen. For at opnå den optimale friskhed, så er der enkelte varer og varegrupper (f.eks. juicer og produktionsvarer), som du nødt til at bestille lidt før end den normale deadline. Dette ses som et klokkeslæt eller en timeangivelse under varenummeret.

Hvis du efter ordreafgivelsen ser en rød bjælke: ”Nedenstående vare(r) ligger stadig i din kurv, da bestillingsdeadline for den ønskede leveringsdato” er overskredet, så skal du enten ændre leveringsdatoen eller slette disse varer fra kurven.

 

Du og din revisor kan let finde vores fakturaer:

Hvis du har brug for en faktura-kopi, så kan de let findes via. https://greensengros.dk/cip/index/

 

Tilbage til nyhedsoversigt

15/05/2024

Så er der kommet kassevis af lækre og sunde ferskner og nektariner!

Ferskner og nektariner ligner hinanden utroligt meget, men der er et par afgørende forskelle - klik her for at læse om dem, og få tips til din menu!

Læs mere»
29/04/2024

Greens Engros på verdensmålsfestival

Da Greens Engros arbejder seriøst med verdensmålene, så var vi naturligvis inviteret til at deltage på Ballerup Kommunes verdensmålsfestival.

Læs mere»
22/04/2024

Tips: ’Prepped’ røde grapefrugter i skiver

Vi har lavet forarbejdet, skraldet og skåret vores råvarer for dig, så du bare kan bruge din tid på al’ det sjove. Vi kalder det ’Prepped’.

Læs mere»
22/04/2024

Tips til prepped meloner i skiver

Vi har lavet forarbejdet, skraldet og skåret vores råvarer for dig, så du bare kan bruge din tid på al’ det sjove. Vi kalder det ’Prepped’.

Læs mere»
19/04/2024

Sprøde smagfulde Danske Rabarber

Sprøde smagfulde Danske Rabarber fra Gårdbutikken Skovlykke Frilandsgrønt !!!!!!

Læs mere»
12/04/2024

Greens Engros "prepper" for kunderne

Intet køkken kan fungere uden forberedelse af råvarerne, eller som man kalder det i dag: "at preppe" - og her er det at frisk "PREPPED Greens" gør forskellen - Hvad skal vi "preppe" for dig?

Læs mere»
12/04/2024

Dagens salat

NYHED: Salatblandingen varierer fra dag til dag, da den fremstilles af de aktuelle og friskeste råvarer - det er både bæredygtigt og godt for din økonomi Klik her for dagens pris

Læs mere»
21/02/2024

Greens Engros vognpark er blevet større

Så har vi fået 3 nye registringsnumre i vores vognpark

Læs mere»
15/01/2024

Æbler til kulinariske kreationer

Opdag skønheden og smagen af Jonagored, Braeburn og Junami

Vi glade for at præsentere et nu endnu større udvalg af æbler, der ikke kun tilføjer en frisk og delikat smag til dine retter, men også giver et strejf af elegance og ernæringsmæssige fordele til dine menuer.

Læs mere»
21/12/2023

Greens Nordic driver nu Greens Engros

Fra og med den 20. december 2023 kl. 15:01

Læs mere»
20/12/2023

Ercan er tilbage i Greens Engros

 – til gavn for såvel gamle, som nye og kommende kunder, da han har købt dele af konkursboet

Læs mere»
06/10/2023

Vores fantastiske sandwich salat er blevet endnu bedre

Ved at fokusere på alle forhold fra avleren til den færdige salatblanding står ude hos kunden, så er det en glæde at kunne meddele, at Greens Engros nu kan tilbyde en endnu bedre og friskere sandwich salat – uden at det har påvirket prisen.

Læs mere»
18/04/2023

Kokosbriketter sælges meget billigt

Kokosbriketter er et højt ydende brændsel med flere timers brændetid - fremstillet af 100 % naturlige materialer

Læs mere»
27/12/2022

Greens Engros tager et stort socialt ansvar.

I Greens Engros betragter vi den store mangfoldighed i personalesammensætningen som en enorm ressource, der bidrager til virksomheders konkurrenceevne, udvikling, succes og vækst.

Læs mere»
20/10/2022

20 nye elektriske palleløftevogne forbedrer arbejdsmiljøet for Greens Engros.

Vi har længe været på udkik efter nye elektriske palleløftevogne til vores chauffører, som dagligt leverer vores friske grøntsager, Prepped Greens, Greens Juice, Chef Choice og mange andre cateringvarer til en masse cafeer, hoteller, restauranter og køkkener – primært i Storkøbenhavn og på Sjælland. Og de er netop blevet leveret, så den røde løber var rullet ud

Læs mere»
29/06/2022

Greens Engros har reduceret vandforbruget med 75%

Greens Engros har reduceret vandforbruget med 75% - men vi stopper ikke her, hvorfor vi har 7 studiegrupper fra ”Innovation Pilot” på DTU til at hjælpe os

Læs mere»
15/06/2022

Granatæble på mange måder

Granatæblekerner er fantastiske at anvende i alle slags mulige opskrifter. De små, røde kerner er fulde af smag og giver et skønt udtryk til en ret. Du kan bruge de røde kerner i salat i samspil med andre farverige grøntsager.

Læs mere»
10/06/2022

Genbestil let tidligere ordrer

 

Via ”webbestillingshistorik” under "min konto"  https://greensengros.dk/sales/order/history/ kan du se og bruge tidligere ordrer som indkøbsliste. Når du klikker på ”genbestil”, så lægges alle ordrens varer over i kurven, hvorefter du let kan tilføje, fjerne varer eller ændre antal – inden ordren sendes afsted til med ny leveringsdato:

Læs mere»
11/05/2022

Flere grønne bure sat i drift

Flere nye grønne bure er sat i drift, da flere og flere vælger at købe deres varer hos Green Engros. Kunderne bedes huske at stille dem frem hurtigst muligt,  så vores chauffører kan afhente dem igen :-)

Læs mere»
06/05/2022

Smagen fra hele verden i let anvendelig emballage

Selvfølgelig handler det hele om den gode smagsoplevelse! Vi vil gerne give jer muligheden for en spændende, sjov og inspirerende madlavning ved hjælp af alverdens krydderiblandinger fra hele verden. Vores brand ´Chef Choice´ byder på krydderier af højeste kvalitet. Men…. vi går heller ikke på kompromis med funktionaliteten. 

Læs mere»
© Developed by CommerceLab