Tilbage til nyhedsoversigt

Se flere nyheder og billeder på

Zari versus Sunrice

Er du i tvivl over hvilke æbler, der passer dine behov? Intet problem. Vi vil prøve på at gøre valget lidt lettere for dig.

Zari æblet er for jer, som ønsker at opleve en unik kombination af sødme og syrlighed. Modsat har Sunrice æblet ikke så kraftig en syrlig smag, men mere sødlig og aromatisk. Æblets sødme gør det oplagt til desserter.

Du kan købe begge æblesorter via vores webshop:

Danske Zari æbler

Danske Sunrice æbler

Tilbage til nyhedsoversigt

24/01/2023

Vådt vejr og lave temperaturer lægger dramatisk pres på Sydeuropas grøntsager

Forsyningen fra Sydeuropa er ramt af voldsomt vejr i form af storm og ekstreme nedbørsmængder. Det voldsomme vejr har medført store ødelæggelse af landbruget.  

Læs mere»
13/01/2023

Nyt år, ny juice!

Kick-start det nye år med Hot January – vi lover, at den vil give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere»
10/01/2023

Jakob Skriver ny adm.direktør

Det er en glæde at kunne meddele, at Jakob Skriver er tiltrådt som ny administrerende direktør i Greens Engros.

Jakob vil have sit fokus rettet imod at fortsætte og udvikle vores gode relation med jer, ligesom han vil være ansvarlig for virksomhedens fortsatte positive udvikling.

Læs mere»
27/12/2022

Greens Engros tager et stort socialt ansvar.

I Greens Engros betragter vi den store mangfoldighed i personalesammensætningen som en enorm ressource, der bidrager til virksomheders konkurrenceevne, udvikling, succes og vækst.

Læs mere»
02/12/2022

Pigeonæblet - det sande juleæble

Pigeon er glimrende spiseæbler med en fin forfriskende og karakteristisk aroma, og de er perfekte som fyld i julegåsen eller anden. Skal man synde lidt med kalorierne, kan man også anvende æblet til desserter.

Læs mere»
25/11/2022

Pift din december menu op med Cinnamon Dream og Red Velvet

Lad dig ikke narre af de fancy engelske navne – Cinnamon Dream og Red Velvet. Det er stadig 100% friskpresset juice, vi har bare piftet Greens Juice op med vores yndlings vinteringrediens - KANEL.

Læs mere»
16/11/2022

Chocmato og Murice tomater på lager

Der findes omkring 15.000 tomatsorter på verdensplan, der vises i en bred vifte af farver, fra pink til lilla, gul til hvid og nogle gange endda så mørk som sort. 

Læs mere»
20/10/2022

20 nye elektriske palleløftevogne forbedrer arbejdsmiljøet for Greens Engros.

Vi har længe været på udkik efter nye elektriske palleløftevogne til vores chauffører, som dagligt leverer vores friske grøntsager, Prepped Greens, Greens Juice, Chef Choice og mange andre cateringvarer til en masse cafeer, hoteller, restauranter og køkkener – primært i Storkøbenhavn og på Sjælland. Og de er netop blevet leveret, så den røde løber var rullet ud

Læs mere»
11/10/2022

Farverige mini auberginer på lager

Mini lilla og mini graffiti auberginer, er visuelt meget flotte at se på. Auberginerne er dog ikke blot flotte at se på. Begge varianter smager fantastisk i madlavningen.

Læs mere»
03/10/2022

Franske kastanjer på lager

Vi er meget begejstrede for de franske kastanjer - derfor vælger vi at dele lidt om kastanjernes historie.

De gamle grækere, var de første, som introducerede og dyrkede kastanjer i Middelhavsområdet for omkring 3.000 år siden .

Læs mere»
09/09/2022

Zari versus Sunrice

Er du i tvivl over hvilke æbler, der passer dine behov? Intet problem. Vi vil prøve på at gøre valget lidt lettere for dig.

Zari æblet er for jer, som ønsker at opleve en unik kombination af sødme og syrlighed.

Læs mere»
23/08/2022

Danske Discovery æbler

Den danske æblesæson er startet, og der er utallige muligheder for at lave det perfekte måltid med æbler fordelt ud over året.

Læs mere»
15/08/2022

Reine Claude blommer på lager

I dag lever en hyldest videre til dronning Claude fra Frankrig (1499 - 1524) videre i “Reine Claude blommen”. Den grønne blomme blev for alvor introduceret til Frankrig fra Italien under Francois regeringstid og opkaldt efter dronningen.

Læs mere»
01/08/2022

Danske majskolber i sæson

Helt ærligt så er det svært at spise majs pænt – men gevinsten er det hele værd, og bringer minder frem om sol og sommer i haven.

Majs kan bare noget, som andre grøntsager ikke kan. Den er nem at dyrke og er hurtig at tilberede.

Læs mere»
01/07/2022

Frysende ØKO fornøjelser fra Is Salonen nu hos Greens Engros

I Frederiksværk et stykke væk fra Storkøbenhavn, er der gemt en is-juvel på størrelse med 180 m2. Den nordsjællandske is-juvel ’’Is-Salonen’’ er placeret centralt i Frederiksværks gågade, hvor der produceres og sælges is. I sin fine Is-Salon laver og sælger ejer Eva sammen med sine medarbejdere, økologiske og innovative is. Hver dag bliver is omhyggeligt fremstillet af ismesteren i deres produktion under butikken.

Læs mere»
29/06/2022

Greens Engros har reduceret vandforbruget med 75%

Greens Engros har reduceret vandforbruget med 75% - men vi stopper ikke her, hvorfor vi har 7 studiegrupper fra ”Innovation Pilot” på DTU til at hjælpe os

Læs mere»
27/06/2022

Den populære spisesvamp

Den europæiske sæson for kantareller, er nu for alvor i gang.

I dag har vi modtaget den første omgang kantareller fra Serbiens skove.

Kantareller vokser kun i forbindelse med træer og er rigest på fattig jordbund med passende sur jord. 

Læs mere»
23/06/2022

Traditionelt italiensk sandwichbrød

Det moderne liv er hurtigt, så der er ikke altid tid til at forberede et komplet måltid. For at tilfredsstille vores sult bruger vi oftere og oftere tiden på at lave hurtige snacks. En hurtig sandwich er ideel, da forberedelsen ikke kræver meget tid og sulten bliver slukket.

Læs mere»
22/06/2022

Tyrkiske simit brød til morgenmad

Simit er en morgenklasikker på bordet. Det tyrkiske brød bliver ofte brugt sammen med syltetøj, frisk ost, tomater eller helt uden tilbehør.

Læs mere»
15/06/2022

Granatæble på mange måder

Granatæblekerner er fantastiske at anvende i alle slags mulige opskrifter. De små, røde kerner er fulde af smag og giver et skønt udtryk til en ret. Du kan bruge de røde kerner i salat i samspil med andre farverige grøntsager.

Læs mere»
© Developed by CommerceLab