Greens Juice - 100% Friskpresset

Vi er faktisk så stolte over vores juicer, at de har fået deres eget website:  Klik her

GreensJuice.dk

Men her tør vi godt røbe, at mange undrer sig over, at vores etiketter på Greens Juicer er så små, men det er fordi, vi helst vil vise de friskpressede juicer frem. Vi behøver nemlig ikke en stor etiket for at fortælle om alle de "snyde-tricks", der er lavet - fordi der er ikke lavet nogle.....

Vores varedeklarationer / indholdsfortegnelser er derfor meget simple. F.eks. står der på vores appelsinjuicer ganske enkelt: 100% appelsin. Det er fordi de ikke indeholder andet end friskpresset appelsin – der er IKKE tilsat hverken vand, sukker, e-numre eller noget som helst andet. Vi har selvfølgelig heller ikke hverken konserveret, pasteuriseret eller HPP-behandlet vores juicer!!! Vi laver således kun friskpresset juice af lækre friske råvarer….

 Smag selv forskellen – hvis du tør! fordi når du først har smagt en friskpresset Greens Juice, så smager alt andet forkert!!

Friskpresset Greens Juice er perfekt at videresælge

Kunderne vil have friskpresset juicer til maden og/eller ”to-go”, fordi juicer er en særdeles god kilde til antioxidanter og A-, C- og E- vitamin, der opbygger og vedligeholder skelet, muskler, og hud, samt opretter immunforsvaret og det antioxidative forsvar. En stor fordel ved friskpresset Greens juice er også, at de leverer næringsstofferne direkte til alle kroppens celler på få minutter, og de skal ikke fordøjes på samme måde som almindelig mad. Desuden kan en friskpresset juice også være en del af den daglige mængde af frugt og grønt.

Med friskpresset Greens Juicer kan du meget let og enkelt forkæle dine kunder med mange forskellige varianter i 300 ml, 500 ml og 800 ml, samt som 60 ml shot.

 

Få din egen label på Greens Juice

Hvis du bare aftager mere end 200 af en variant per produktionsdag, så koster det dig ikke ekstra at få Greens Juicer med din egen etiket – som vi designer og trykker uden ekstra omkostninger. Vi kan også lave mindre batch, men så tillægges et beløb til prisen.

 

Har du et særligt ønske om en speciel juice eller etiket til et særligt arrangement, så er du altid velkommen til at kontakte os, da vi har stor erfaring med at lave særlige batch til vores kunder.

  

Greens Juicer er perfekte til buffet, drinks og diverse former for catering og madlavning

Appelsin, æblemost og diverse multijuicer er et must på en buffet, og derfor sælges mange varianter i 5 liters dunke, så dine kunder kan forkæles med de friskpressede varianter fra Greens Juice.  Se udvalget  https://greensengros.dk/catalogsearch/result/?q=greens2go

Til barer, catering og storkøkkener findes også et stort udvalg i f.eks. friskpresset citron, lime, ingefær, vandmelon, rødbede, ananas, pink grape osv, som kan øge kreativiteten og gøre hverdagen lettere for medarbejdere. De fleste varianter findes i både 500 ml, 800 ml og 5 liter.

Mange varianter og størrelser

Vores ingrediensliste tæller blandt andet appelsiner, citroner, lime, ingefær, rødbede, gulerødder, æbler, vandmeloner, pink grape, ananas, gurkemeje og meget, meget mere. Og vi har også et stort antal af varianter, hvor vi har blandet de friskpressede juicer til nogle fantastiske smagsoplevelser.

 Vi tapper de friskpressede juicer i 60 ml, 300 ml, 500 ml, 800 ml, 5 liter og 1000 liter, som alle leveres plastflasker, som er tilmeldt Dansk Retur Systems pantordning – undtagen 60 ml shots og de 1000 liters tanke. De tomme flasker blot skal håndteres sammen med alle de andre plastflasker. Se udvalget https://greensengros.dk/catalogsearch/result/?q=greens2go

MEN….har du et særligt ønske om en speciel juice, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi elsker at snakke om juice og er sikre på, at vi i fællesskab kan finde lige netop den frugtkombination, der giver den perfekte smagsoplevelse.

 

Når vi siger friskpresset, så mener vi friskpresset

Vi presser udelukkende de lækreste juicer af en masse forskellige friske frugter og grøntsager. Straks efter juicen er presset, hældes den læskende, friske juice på flaske, så den gode smag bevares. Juicens holdbarhed og friskhed styres udelukkende af juicens egen naturlige udvikling og afhænger således af frugtkombinationen og surhedsgraden…. og vi bevarer den friske smag og alle de gode vitaminer, ved hverken at pasteurisere, HPP-behandle eller tilsætte konserveringsmidler.

 

Du kan bestille juice frem til kl. 11:00 dagen før levering – men flere varianter kan bestilles helt frem til kl. 24:00 – altså frem til en time før vores første lastbil kører fra vores lager.

 

Vi gør således alt, hvad der står i vores magt for, at juicerne er så friske som overhovedet muligt, når de når frem til vores kunder…..