Ledige stillinger

Søges: Key Account Manager til Prepped Greens, Greens Juice og Chef Choice.

 Vores succes afhænger af vores kunders succes!!”

Det er helt essentielt for Greens Engros at skabe langvarige relationer til vores kunder med udgangspunkt i ekstraordinær god service, varer af højeste kvalitet og et sortiment, der dækker kundernes behov – dette kalder vi i øvrigt ”Kvalitet til tiden”. Som leverandør vil Greens Engros gøre nemlig en forskel. Vi søger derfor ikke en ”kanvas-sælger”, men en ”personlighed”, der kan skabe sin egen succes, ved at skabe succes hos vores nuværende og især fremtidige kunder.

Kvalitet til tiden

Greens Engros har mange års erfaring med levering til og servicering af storkøkkener, cateringbranchen, restaurationer, barer og caféer, samt detailhandelen.

Ud over at plukke, pakke og distribuere fra vores store domicil i Skovlunde, så fremstiller vi hver dag af frisk frugt og grønt, de lækreste friskpressede juicer, snitvarer, salater, frugtblandinger og krydderier til den stadig stigende kundekreds, som vi sender ud i vores store flåde af kølevogne. Vi leverer ikke ”bare” varer….. vi leverer ”Kvalitet til tiden”!!

Den primære ordretilgang kommer via vores website GreensEngros.dk ( https://greensengros.dk/ ). Desuden har vi også følgende websites:

Fødevaresikkerhed

Hos Greens Engros arbejder vi analytisk og struktureret med at tilsikre, at alle vores varer – såvel danske og importerede – som minimum lever op til de grundlæggende krav om kvalitet, temperatur, hygiejne, egenkontrol og så videre.

Men Greens Engros gør mere for fødevaresikkerheden end de til hver tid gældende lov- og myndighedskrav foreskriver, og vi er stolte af at kunne fastslå:

 • Alle vores varer lever som minimum op til gældende lov- og myndighedskrav, samt skærpede forventninger til fødevaresikkerheden, som er aftalt med kunder.
 • Ingen af vores varer udgør nogen sundhedsrisiko, når de opbevares og anvendes efter forskrifterne.
 • Skulle der på nogen måde opstå tvivl om et produkts fødevaresikkerhed, så tilbagekaldes varen/partiet omgående, og vi tilsikrer relevant information til vores kunder.
 • Greens Engros tilsikre via træning, grund- og videreuddannelse samt effektive informationskanaler, at alle medarbejdere udfører deres arbejde med fokus på fødevaresikkerhed.
 • Greens Engros tilsikrer en løbende evaluering og revurdering af indsatsen på fødevaresikkerhedsområdet.

Sammen om en bæredygtig fremtid

”Jorden kalder” og hos Greens Engros er vi ikke bange for at tage ansvar. Vi har i de seneste år gjort en stædig indsats for at sikre, at vi hos Greens Engros kan være stolte over vores forpligtelser til klimaet. Vi leverer overskydende råvarer til Too Good To Go og WeFood for på den måde undgår vi, at gode råvarer, som vi ikke kan få solgt, alligevel tjener et nobelt formål.

Greens Engros vognpark består af både kassevogne, liftbiler og lastbiler, og vi har besluttet ikke er afgive flere ordrer på vogne, der kører på fossile brændstoffer. Vi er godt i gang med processen, og har allerede udfaset alle kassevogne, der kørte på fossile brændstoffer, og er overgået til ren el-drift. Men vi stopper ikke her, så vi har afgivet ordrer på nye liftbiler – og de kommer også alle til at køre på ren el. På grund af ukendte leveringstider, så kender vi pt. ikke det præcise tidspunkt for, hvornår også alle vores lift-biler kører på ren el.

Dine kvalifikationer:

 • Du har relevant kombineret med erhvervserfaring - Ansøgere med kendskab til køkkener, Catering og/eller Foodservice vil blive foretrukket.
 • Du er fortrolig med udarbejdelse af præsentationer på dansk og engelsk
 • Du har et højt drive og evnen til at prioritere opgaver, arbejde struktureret og selvstændigt, samt trives med et højt arbejdstempo
 • Du har stærke analytiske evner.
 • Du er positiv og diplomatisk, samt er selvstændig og selvkørende.
 • Du er kvalitetsbevidst og serviceminded med enormt fokus på kundetilfredshed.
 • Du er et ordensmenneske med fokus på detaljer og præcision.

Du er en dygtig generalist med gode kommunikative evner i skrift og tale på både dansk og engelsk, og samtidig har du en solid økonomisk og forretningsmæssig forståelse. Du trives med at eksekvere på både store og små kunder/opgaver/projekter. Din indstilling er optimistisk og serviceminded, og du trives i et job helt tæt på ledelsen, hvor du bliver udfordret – men også kan udfordre dine kollegaer. 

Du tilbydes

En central stilling i en ambitiøs virksomhed med en uformel kultur, hvorved du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt såvel som personlig, samt for at præge den videre udvikling og vækst af virksomheden.

Vi lægger vægt på fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen, et godt arbejdsmiljø og en engageret og åbenhjertig omgangstone. Derudover tilbyder vi en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstider:

Efter nærmere aftale – men da det jo i virkeligheden er kunderne, der betaler din løn, så forventes det, at du er tilgængelig, når der er brug for dig. Herunder skal du forvente at arbejde i en turnus hver 3. lørdag.

Er du klar?

Send din ansøgning sammen med et fyldestgørende CV til job@greensengros.dk hurtigst muligt. Skriv Key Account Manager” i emnefeltet. Tiltrædelse er snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Send os en uopfordret ansøgning
Elsker du frugt & grønt ? Og vil du være en del af en virksomhed der sætter arbejdsglæde i højsædet - samt altid tilsikrer "Kvalitet til tiden" Så send os en uopfordret ansøgning på job@greensengros.dk. Vi glæder os til at "høre" fra dig!

 

Søges: Dansktalende chauffører med kørekort C - der gør kunderne glade 

 Trives du både bag rattet og med at levere vores friske varer ude hos kunderne - så bliv chauffør hos Greens Engros, som i egne vogne leverer frisk Frugt & Grønt, frisk presset juice, ”snitvarer” og øvrige cateringvarer til den stadig stigende kundekreds i Storkøbenhavn. 

Som chauffør hos Greens Engros bliver du en del af et godt og velfungerende team, der alle ugens 7 dage varetager transportopgaver – primært af fødevarer – i vores store flåde af kølevogne (både over og under 3500 kg).

Greens Engros har nu udfaset alle kassevogne, der kørte på fossile brændstoffer, og er overgået til ren el-drift.

Men vi stopper ikke her, fordi lige nu er vi ved at afgive ordrer på nye liftbiler – og de kommer også alle til at køre på ren el. På grund af ukendte leveringstider, så kender vi pt. ikke det præcise tidspunkt for, hvornår også alle vores lift-biler kører på ren el.

I 2021 afgav vi ordre på 4 nye diesel lastbiler, for at få vores flåde af lastbiler til at leve op til mindst Euronorm 6 – og det blev vores sidste ordre på fossile vogne! Nu venter vi på, at der kommer lastvogne på el eller andre CO2 venlige drivmidler, der kan afløse vores lastbiler efterhånden, som de bliver udtjent, fordi vi vil sætte endnu mindre CO2-aftryk.

Vi har overenskomst

 Vores store domicil ligger i Skovlunde, hvorfra din arbejdsdag vil starte. Vi sørger for, at du kommer godt fra start i en virksomhed med ordnede arbejdsforhold, hvor vi bl.a. tilbyder arbejdstøj, personalegoder og vi har selvfølgelig tegnet overenskomst. Vi aflønner således efter Industriens Overenskomst, hvorfor lønpakken indeholder et personligt tillæg, forskudttidstillæg iht lokalaftale, Frit-valgsordning, Søgne/helligdags betaling, pension, feriefridage og feriepenge.

 

Arbejdstider: 

Vi søger faste chauffører, der kører i en turnusordning. Du får en ugentlig fridag og arbejder hver anden weekend. Arbejdsdagene starter mellem kl. 02:30-04:00, og den ugentlige arbejdstid vil i gennemsnit være 37 timer – målt over 16 uger. Har du kun mulighed for at arbejde nogle færre timer/dage, så kan du muligvis også komme i betragtning til et chaufførjob.

 

Vi forventer, at  

 • Du har minimum kørekort C og gyldigt førerkort. 
 • Du taler dansk. 
 • Du er fortrolig med brug af Smartphone, email og simple lokaltilpassede IT-systemer. 
 • Du har kendskab til og er bosiddende i Københavnsområdet, og du har god stedsans. 
 • Ansøgere med erfaring med fødevarekørsel og med at betjene en bagmonteret lift, vil blive foretrukket. 
 • Da flere kunder stiller krav til sikkerhedsgodkendelse, så skal ansøgere fremvise straffeattest. 

 

Du er mødestabil, engageret og klar til at tage fat – fordi vores kunder er afhængige af vores leverancer, og vi er afhængige af vores kunder, så det er alt afgørende, at du er kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og omstillingsparat. 

Som person er du ansvarsfuld og serviceminded. Når du leverer varerne ude hos vores kunder, er du vores ansigt udadtil, så det er vigtigt, at du fremstår præsentabel og imødekommende. Du skal kunne lide at have kontakt med mange forskellige mennesker. 

 

Du har succes i jobbet, når du tilsikrer:  

 • At levere alle de bestilte varer, 
 • I de rigtige ”time-slot”, 
 • I den rigtige temperatur, 
 • På det rigtige sted, 
 • Med følgesedler 
 • Og tager det aftalte med retur! 

 

Er du klar på nye udfordringer? 

Send din ansøgning sammen med et fyldestgørende CV til Job@greensengros.dk hurtigst muligt. Skriv ”Chauffør med C-kørekort og førerkort” i emnefeltet. Tiltrædelse er snarest muligt eller efter nærmere aftale.