Ledige stillinger

Send os en uopfordret ansøgning
Elsker du frugt & grønt ? Og vil du være en del af en virksomhed der sætter arbejdsglæde i højsædet - samt altid tilsikrer "Kvalitet til tiden"?
Så send os en uopfordret ansøgning på job@greensengros.dk. Vi glæder os til at læse fra dig!

Ledige stillinger

Vækstpilot = vores kommende Brandmanager eller Head of digital marketing.

Greens Engros har mange års erfaring med levering til og servicering af storkøkkener, cateringbranchen, restaurationer, barer og caféer, samt detailhandelen.

Ud over at plukke, pakke og distribuere fra vores store domicil i Skovlunde, så fremstiller vi hver dag af frisk frugt og grønt, de lækreste friskpressede juicer, snitvarer, salater, frugtblandinger og krydderier til den stadig stigende kundekreds, som vi sender ud i vores store flåde af kølevogne. Vi leverer ikke ”bare” varer….. vi leverer ”Kvalitet til tiden”!!

 

Den primære ordretilgang kommer via vores website GreensEngros.dk: https://greensengros.dk/

Men vi har også følgende websites:

http://greensjuice.dk/ : Se de lækreste friskepressede juicer på Greens Juice:

https://chefchoice.dk/ :Oplev smagen af hele verdenen på Chef Choice:

http://preppedgreens.dk : Oplev de friskeste ”klargjorte” råvarer til køkkener.

 

Omstillingsopgave under EU-programmet: SMV:Vækstpilot (REACT):

Vi har et velfungerende ERP/regnskabssystem, hvor vi aktuelt er ved at implementere et nyt TMS-system. Desuden er en ny website og yderligere digitalisering af virksomheden i støbeskeen, hvorfor vi har søgt midler under EU-programmet SMV:Vækstpilot (REACT), til at ansætte en Vækstpilot for at forløse det kæmpe potentiale, som findes i virksomheden.

 

Hvad går Vækstpilot-jobbet ud på:

Det forventes at du inden for 2-3 måneder har lavet en SWOT-analyse og på baggrund af denne har formuleret en strategi for salg, markedsføring samt brug af de sociale medier, og derpå tilsikrer:

 • Implementering af strategi for salg, markedsføring samt brug af de sociale medier.
 • Plan for minimering af kassationer af varer.
 • Plan for indkøbs-skabeloner hos de forskellige kunder
 • Optimere brugen af Google Analytic.
 • Daglig ansvarlig for markedsføring samt brug af de sociale medier.
 • Udarbejde arbejds- og jobbeskrivelse for Brandmanager eller Head of digital marketing

 

Dine kvalifikationer:

 • Du er tilmeldt et jobcenter som ledig.
 • Du har en videregående uddannelse.
 • Ansøgere med erhvervserfaring fra detail, hotel, restaurant, bar, køkken eller tilsvarende vil blive foretrukket.
 • Du er fortrolig med udarbejdelse af præsentationer på dansk og engelsk
 • Du har et højt drive og evnen til at prioritere opgaver, arbejde struktureret og selvstændigt, samt trives med et højt arbejdstempo.
 • Du har stærke analytiske evner.              
 • Du er positiv og diplomatisk, samt er selvstændig og selvkørende.
 • Du er kvalitetsbevidst og serviceminded med enormt fokus på kundetilfredshed.
 • Du er et ordensmenneske med fokus på detaljer og præcision.

Du er en dygtig generalist med gode kommunikative evner i skrift og tale på både dansk og engelsk, og samtidig har du en solid økonomisk og forretningsmæssig forståelse. Du trives med at eksekvere på både store og små opgaver/projekter. Din indstilling er optimistisk og serviceminded, og du trives i et job helt tæt på ledelsen, hvor du bliver udfordret – men også kan udfordre.

 

Inden ansættelsesstart

Inden ansættelsesstart skal du have tilført kompetencer for at være bedst muligt klædt på til at løfte omstillingsopgaven i virksomheden. Læs mere om dette på kursuskatalog for vækstpiloter:

https://virksomhedsprogrammet.dk/content/ydelser/kursuskatalog-for-vaekstpiloter/5fb36cbe-50fb-4406-8d73-f82375916051/

Hvis du finder det relevant, for bedre at kunne forstå og leve dig ind i virksomhedens styrker og svagheder, så er det muligt at komme i en kortere virksomhedspraktik – dette er dagpengeberettiget og administreres derfor af dit lokale jobcenter.

 

Projektansættelse i 6 måneder:

Der er tale om en projektansættelse på 6 måneder i en fuldtidsstilling, hvor lønnen forhandles med udgangspunkt i kvalifikationer, samt hvor de præcise arbejdstider sker efter nærmere aftale.

Det forventes, at du efter endt projektgennemførelse har gjort dig så værdifuld, at du kan tilbydes at fortsætte i virksomheden som enten Head of digital marketing eller Brandmanager, således at det tilsikres, at de processer der er igangsat, også bliver konverteret til ”bundlinje”.

 

Lav dit kreative bud på én A4-side!

Finder du Vækstpilot-stillingen spændende, så skal du ikke spilde din tid på at skrive en ansøgning – lav derimod på én A4-side dit kreative bud på Greens Engros kommende strategi for salg, markedsføring samt brug af de sociale medier. Send dit ”kreative bud” sammen med et fyldestgørende CV til Job@greensengros.dk hurtigst muligt. Skriv ”Vækstpilot” i emnefeltet. Tiltrædelse er snarest muligt eller efter nærmere aftale.