Ledige stillinger

Send os en uopfordret ansøgning
Elsker du frugt & grønt ? Og vil du være en del af en virksomhed der sætter arbejdsglæde i højsædet - samt altid tilsikrer "Kvalitet til tiden" Så send os en uopfordret ansøgning på job@greensengros.dk. Vi glæder os til at "høre" fra dig!

 

Søges: Dansktalende chauffører med kørekort C - der gør kunderne glade 

 Trives du både bag rattet og med at levere vores friske varer ude hos kunderne - så bliv chauffør hos Greens Engros, som i egne vogne leverer frisk Frugt & Grønt, frisk presset juice, ”snitvarer” og øvrige cateringvarer til den stadig stigende kundekreds i Storkøbenhavn. 

Som chauffør hos Greens Engros bliver du en del af et godt og velfungerende team, der alle ugens 7 dage varetager transportopgaver – primært af fødevarer – i vores store flåde af kølevogne (både over og under 3500 kg).

Greens Engros har nu udfaset alle kassevogne, der kørte på fossile brændstoffer, og er overgået til ren el-drift.

Men vi stopper ikke her, fordi lige nu er vi ved at afgive ordrer på nye liftbiler – og de kommer også alle til at køre på ren el. På grund af ukendte leveringstider, så kender vi pt. ikke det præcise tidspunkt for, hvornår også alle vores lift-biler kører på ren el.

I 2021 afgav vi ordre på 4 nye diesel lastbiler, for at få vores flåde af lastbiler til at leve op til mindst Euronorm 6 – og det blev vores sidste ordre på fossile vogne! Nu venter vi på, at der kommer lastvogne på el eller andre CO2 venlige drivmidler, der kan afløse vores lastbiler efterhånden, som de bliver udtjent, fordi vi vil sætte endnu mindre CO2-aftryk.

Vi har overenskomst

 Vores store domicil ligger i Skovlunde, hvorfra din arbejdsdag vil starte. Vi sørger for, at du kommer godt fra start i en virksomhed med ordnede arbejdsforhold, hvor vi bl.a. tilbyder arbejdstøj, personalegoder og vi har selvfølgelig tegnet overenskomst. Vi aflønner således efter Industriens Overenskomst, hvorfor lønpakken indeholder et personligt tillæg, forskudttidstillæg iht lokalaftale, Frit-valgsordning, Søgne/helligdags betaling, pension, feriefridage og feriepenge.

 

Arbejdstider: 

Vi søger faste chauffører, der kører i en turnusordning. Du får en ugentlig fridag og arbejder hver anden weekend. Arbejdsdagene starter mellem kl. 02:30-04:00, og den ugentlige arbejdstid vil i gennemsnit være 37 timer – målt over 16 uger. Har du kun mulighed for at arbejde nogle færre timer/dage, så kan du muligvis også komme i betragtning til et chaufførjob.

 

Vi forventer, at  

 • Du har minimum kørekort C og gyldigt førerkort. 
 • Du taler dansk. 
 • Du er fortrolig med brug af Smartphone, email og simple lokaltilpassede IT-systemer. 
 • Du har kendskab til og er bosiddende i Københavnsområdet, og du har god stedsans. 
 • Ansøgere med erfaring med fødevarekørsel og med at betjene en bagmonteret lift, vil blive foretrukket. 
 • Da flere kunder stiller krav til sikkerhedsgodkendelse, så skal ansøgere fremvise straffeattest. 

 

Du er mødestabil, engageret og klar til at tage fat – fordi vores kunder er afhængige af vores leverancer, og vi er afhængige af vores kunder, så det er alt afgørende, at du er kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og omstillingsparat. 

Som person er du ansvarsfuld og serviceminded. Når du leverer varerne ude hos vores kunder, er du vores ansigt udadtil, så det er vigtigt, at du fremstår præsentabel og imødekommende. Du skal kunne lide at have kontakt med mange forskellige mennesker. 

 

Du har succes i jobbet, når du tilsikrer:  

 • At levere alle de bestilte varer, 
 • I de rigtige ”time-slot”, 
 • I den rigtige temperatur, 
 • På det rigtige sted, 
 • Med følgesedler 
 • Og tager det aftalte med retur! 

 

Er du klar på nye udfordringer? 

Send din ansøgning sammen med et fyldestgørende CV til Job@greensengros.dk hurtigst muligt. Skriv ”Chauffør med C-kørekort og førerkort” i emnefeltet. Tiltrædelse er snarest muligt eller efter nærmere aftale.