Vi skræller, skærer, hakker, rasper og snitter samt juicer på daglig basis hundredvis af økologiske og konventionelle frugter og grøntsager - vi kalder disse varer frisk "PREPPED Greens"

Disse fantastiske varer sparer vores kunder for tid, maskiner, plads, medarbejdere, affaldshåndtering, egenkontrol samt ressourceplanlægning.....  og bekymringer om, hvor mange kilo råvarer man skal indkøbe på de forskellige årstider, for at få et bestemt antal færdigvarer til det videre arbejde i køkkenet, eller som en af vores kunder siger:

Greens Engros har gjort en kæmpe forskel for os! Vi modtager kartoflerne vaskede, skrællede og skårede, så det eneste vi skal tænke på er at krydre dem til perfektion” 

 

Man må ikke sidestille Snitvarer med frisk PREPPED Greens !

Mange køkkener gør allerede i dag brug af halvfabrikat-varer, snit-grønt og andre former for forarbejdede varer, men problemerne med disse vare er ofte kvaliteten og især friskheden, da disse oftest er masseproduceret af maskiner og medarbejdere uden passion for friskhed, kvalitet og kokkefaget. Disse former for varer produceres til lager og distribution, hvorfor der altid er tale om dage eller uger før varerne ankommet til køkkenet - og det kan både den kompetente kok og den kvalitetsbevidste gæst smage.

Men intet køkken kan fungere uden forberedelse af råvarerne, eller som man kalder det i dag: "at preppe" - og her er det at frisk "PREPPED Greens" gør forskellen.

PREPPED Greens er løsningen, da vi udelukkende producerer efter vores kunders behov og bestillinger - det er lige så godt at bestille frisk  "PREPPED Greens", som at stå og lave det i køkkenet selv - og så  slipper man endda for oprydningen, opvasken og at betale for at få kørt affaldet væk!

Vi producerer altid af friske råvarer, hvilket sikrer, at alt vores frisk "PREPPED Greens" leveres i højeste kvalitet. Vi "prepper" din ordre direkte til dig, og du kan bestille frisk "PREPPED Greens" frem til kl. 15:00, og få leveret den efterfølgende dag - dog har nogle varer bestillingsdeadline kl. 11:00, mens andre faktisk kan bestilles helt frem til midnat - fordi vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten eller at risikere unødvendigt madspild - hverken hos os eller hos vores kunder.

Har du specielle ønsker til blandinger eller varianter, så er vi sikre på, at vi kan imødekomme dine ønsker. Giv os et kald eller et skriv, så vi kan finde den bedste løsning på lige netop det behov, du står med.

Bæredygtig produktion

Vi er stolte af, at vi kan levere en bæredygtig produktion. Vi gør alt hvad vi kan for, at vi kan få mest muligt ud af vores råvare med mindst muligt ressourceforbrug. Vi er vores ansvar bevidst og har en tro på, at selv små forandringer kan gøre store forskelle på den lange bane. Derfor har vi iværksat en række bæredygtige tiltag, der skal sikre, at vi kan levere friske råvarer - ikke bare nu, men også i fremtiden. Læs mere om disse tiltag under fanen om os.