Tilbage til nyhedsoversigt

Se flere nyheder og billeder på

Granatæble på mange måder

Granatæblekerner er fantastiske at anvende i alle slags mulige opskrifter. De små, røde kerner er fulde af smag og giver et skønt udtryk til en ret. Du kan bruge de røde kerner i salat i samspil med andre farverige grøntsager. Tilføj granatæblekerner til en grønkålssalat, rødkålssalat eller græskarsalat, og imponer dine gæster med en flot og smagfuld salat.  

Prøv også at lave granatæblesirup eller grenadine, som kan bruges til dressinger og drinks, Du kan også dryse granatæblerne ovenpå desserter eller bruschetta med gedeost. Der er alverdens mange muligheder, hvor granatæbler kan inddrages. Udforsk granatæblets alsidige egenskaber. Det kan jo være, at der er en ny recept opfindelse forude.

Tilbage til nyhedsoversigt

25/03/2024

Påskens åbningsdage

Vi leverer varer onsdag før påske, påske lørdag og så igen tirsdag den 2/4-24

Læs mere»
21/02/2024

Greens Engros vognpark er blevet større

Så har vi fået 3 nye registringsnumre i vores vognpark

Læs mere»
16/02/2024

Greens Engros tilbyder nu Europa's bedste plantebaserede madvarer gennem Plantbox

Vi er stolte af at kunne præsentere plantebaserede varer, som tusindevis af danskere har prøvesmagt, og givet de bedste anmeldelser for deres fantastiske smage - og selvfølgelig også bæredygtighed.

Læs mere»
15/01/2024

Æbler til kulinariske kreationer

Opdag skønheden og smagen af Jonagored, Braeburn og Junami

Vi glade for at præsentere et nu endnu større udvalg af æbler, der ikke kun tilføjer en frisk og delikat smag til dine retter, men også giver et strejf af elegance og ernæringsmæssige fordele til dine menuer.

Læs mere»
21/12/2023

Greens Nordic driver nu Greens Engros

Fra og med den 20. december 2023 kl. 15:01

Læs mere»
20/12/2023

Ercan er tilbage i Greens Engros

 – til gavn for såvel gamle, som nye og kommende kunder, da han har købt dele af konkursboet

Læs mere»
06/10/2023

Vores fantastiske sandwich salat er blevet endnu bedre

Ved at fokusere på alle forhold fra avleren til den færdige salatblanding står ude hos kunden, så er det en glæde at kunne meddele, at Greens Engros nu kan tilbyde en endnu bedre og friskere sandwich salat – uden at det har påvirket prisen.

Læs mere»
31/08/2023

Fejlslagen appelsinhøst presser priserne op

Priserne på appelsiner og derved appelsinjuice er voldsomt sigende, på grund af dårligt høstudbytte, hvorfor vi anbefaler at vores kunder at overveje at købe/bestille andre af vores friskpressede juicer, som ikke indeholder appelsiner.

Læs mere»
25/07/2023

"PREPPED Greens" gør en forskel

Intet køkken kan fungere uden forberedelse af råvarerne, eller som man kalder det i dag: "at preppe" - og her er det at frisk "PREPPED Greens" gør forskellen - også i ferietiden, og når det er svært at skaffe dygtige medarbejdere..

Læs mere»
11/06/2023

Forventet stigning i prisen på grøntsager og kornprodukter på grund af tørkeperiode

Priserne på grøntsager og korn kan stige, hvis det tørre vejr fortsætter frem mod høststarten i juli. Den manglende regn vil især have en negativ indvirkning på kornafgrøderne, men også grøntsager og bær, der dyrkes på marker frem for i drivhuse.

 

Læs mere»
18/04/2023

Kokosbriketter sælges meget billigt

Kokosbriketter er et højt ydende brændsel med flere timers brændetid - fremstillet af 100 % naturlige materialer

Læs mere»
27/12/2022

Greens Engros tager et stort socialt ansvar.

I Greens Engros betragter vi den store mangfoldighed i personalesammensætningen som en enorm ressource, der bidrager til virksomheders konkurrenceevne, udvikling, succes og vækst.

Læs mere»
02/12/2022

Pigeonæblet - det sande juleæble

Pigeon er glimrende spiseæbler med en fin forfriskende og karakteristisk aroma, og de er perfekte som fyld i julegåsen eller anden. Skal man synde lidt med kalorierne, kan man også anvende æblet til desserter.

Læs mere»
20/10/2022

20 nye elektriske palleløftevogne forbedrer arbejdsmiljøet for Greens Engros.

Vi har længe været på udkik efter nye elektriske palleløftevogne til vores chauffører, som dagligt leverer vores friske grøntsager, Prepped Greens, Greens Juice, Chef Choice og mange andre cateringvarer til en masse cafeer, hoteller, restauranter og køkkener – primært i Storkøbenhavn og på Sjælland. Og de er netop blevet leveret, så den røde løber var rullet ud

Læs mere»
11/10/2022

Farverige mini auberginer på lager

Mini lilla og mini graffiti auberginer, er visuelt meget flotte at se på. Auberginerne er dog ikke blot flotte at se på. Begge varianter smager fantastisk i madlavningen.

Læs mere»
29/06/2022

Greens Engros har reduceret vandforbruget med 75%

Greens Engros har reduceret vandforbruget med 75% - men vi stopper ikke her, hvorfor vi har 7 studiegrupper fra ”Innovation Pilot” på DTU til at hjælpe os

Læs mere»
15/06/2022

Granatæble på mange måder

Granatæblekerner er fantastiske at anvende i alle slags mulige opskrifter. De små, røde kerner er fulde af smag og giver et skønt udtryk til en ret. Du kan bruge de røde kerner i salat i samspil med andre farverige grøntsager.

Læs mere»
14/06/2022

Skal der ikke tomat på menuen?

Vi er gået tomat-amok! Derfor deler vi vores begejstring med et amok-tilbud.

Læs mere»
10/06/2022

Genbestil let tidligere ordrer

 

Via ”webbestillingshistorik” under "min konto"  https://greensengros.dk/sales/order/history/ kan du se og bruge tidligere ordrer som indkøbsliste. Når du klikker på ”genbestil”, så lægges alle ordrens varer over i kurven, hvorefter du let kan tilføje, fjerne varer eller ændre antal – inden ordren sendes afsted til med ny leveringsdato:

Læs mere»
11/05/2022

Flere grønne bure sat i drift

Flere nye grønne bure er sat i drift, da flere og flere vælger at købe deres varer hos Green Engros. Kunderne bedes huske at stille dem frem hurtigst muligt,  så vores chauffører kan afhente dem igen :-)

Læs mere»
© Developed by CommerceLab